Hier kan je meer informatie terugvinden over de wedstrijd:

Adres:  Rue de l'Église 2, 1401 Nivelles

Locatie via Google Maps:

Einduitslag wedstrijd: 1-3

Wedstrijdverslag:

Onze ligaboys wonnen vanavond met 1-3 bij BW Nivelles na een avondje volleybal van zeer hoog niveau! De setstanden waren 12/25, 25/23, 21/25 en 18/25.

Fantastische wedstrijd waarin je nog eens kon zien hoe mooi onze sport wel is!

Voor de wedstrijd kon je al zeer duidelijk zien dat onze spelers in een fantastische mood zaten om er een topavondje van te maken. En dat lieten ze ook direct merken in de 1e set. De wedstrijdballen waren nog niet warm geslagen en het stond al 12-25 waarin we een zeer goede opslagdruk hadden met verschillende aces of bijna-aces. Maar we wisten dat BW Nivelles een ploeg is die niet zomaar opgeeft en dat lieten ze ook zien in set 2. 12-10 was de mooiste rally van de wedstrijd waarin onze boys maar bleven afblokken maar toch het onderspit moesten delven. Maar wat een prachtrally! We verloren de 2e set dan ook zeer nipt met 25-23.

Set 3 was ook weer eentje van hoogstaande kwaliteit van beide teams. Het was duidelijk merkbaar dat beide teams voor de overwinning gingen. Punten wisselden elkaar weer mooi af en we konden de 3e set in de wacht slepen met 21-25.

Set 4 werd voor onze ligaboys een festijn om vingers bij af te likken. Je zag al de ganse wedstrijd dat bij ons alles kon vanavond. We blokten bijna alles af, verdediging die feilloos werkte met een zeer sterke libero Thibault Detandt als leider in de achterhoede, opslagdruk zowel in jump float als jump serve en uiteraard ook de power in de aanval. Het kon dus niet meer mis gaan en dat zag je ook in de setstand: 18-25!

Feesten als de beesten dus na het laatste punt! Ik wil ook nog eens extra onze wisselspelers en supporters bedanken die ermee voor zorgden dat we deze mooie overwinning in de wacht konden slepen. Iedereen stond als 1 blok achter de ploeg en dat willen we natuurlijk zien in zo'n mooie sport. Nog eens een dikke proficiat boys!!!