Nipt 2-3 verlies tegen Lendelede + Foto's

Datum artikel: 21 oktober 2017Foto's van deze wedstrijd: https://www.flickr.com/photos/137117023@N06/albums/72157687646477310

Reportage op RTV: http://www.rtv.be/artikels/puurs-vecht-een-spannende-vijfsetter-uit-tegen-lendelede-a45541

Het mocht net niet zijn vandaag. Een zeer spannende wedstrijd dat eigenlijk geen winnaar/verliezer verdiende. Maar dat is volleybal.

We waren heel goed begonnen aan de wedstrijd met een overtuigende 25-18 winst in set 1 o.a. door het opslagkanon van Wouter Vriens.

Ander verhaal in set 2 waar onze concentratie minder was en Lendelede kon doordrukken naar een 22-25 winst.

Ook set 3 verliep behoorlijk zenuwachtig langs beide kanten. Toch kon Lendelede de set binnenhalen met 23-25.

Lendelede dacht dat het een walkover ging worden in de 4e set maar onze Duvelboys bleven zich vastbijten en door soms niet al te academisch volleybal maar met de mooie vechtspirit dat we van onze ploeg gewoon zijn, wonnen we deze set toch met 25-23 en moest een 5e set beslissing brengen.

De 5e set bleef spannend tot op het laatste punt. Elk punt werd hard bevochten maar het mocht spijtig genoeg niet baten. Lendelede won de laatste set met 13-15 en gaan zo met 2 punten huiswaarts. Voor ons zat er zeker meer in dan 1 punt.

Nu zaterdag wacht ons de moeilijke verplaatsing naar Avoc Achel. Deze week even de hoofdjes leeg maken en er dan weer volop tegenaan.

VC Duvel Puurs startte met volgende spelers: Goran Isek, Wim Cox, Viktor Vriens, Florian Malisse, Jannes Van Reeth, Wouter Vriens en Jesper Ribbens.

Black and White Company Lendelede startte met: Joppe Paulides, Dwight Delanghe, Tom Beuselinck, Wouter Hollez, Hans Vanooteghem, Jeroen Balduyck en Manuel Callebert.

Verslag: Ivan Plettinckx